Close sidebar
Close sidebar

Florin Salam este în stare de șoc. Fratele său are coronavirus: "Se simte mai rău acum decât era înainte"

Florin Salam trece prin momente grele după ce a aflat că fratele său are coronavirus.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Artistul este îngrijorat pentru starea de sănătate a fratelui său mai ales că acesta suferă de biabet și are și o afecțiune pulmonară. Florin Salam este revoltat și a răbufnit în fața spitalului deoarece nimeni nu-i spune ce se întâmplă cu fratele său.

Citeste si: Bărbat de 40 de ani, înecat la Mamaia

Fratele lui Florin Salam, Neluțu, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, iar apoi Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, aflându-se în stare gravă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

După multe insistențe, artistul a reușit să ia legtura chiar cu specialistul Streiu Cercel, care conform spuselor artistului nu știa despre ce este vorba. Mai mult, manelistul susține că starea lui Neluțu se înrăutățește de la o zi la alta.

Citeste si: Cum acționa din România o rețea de conturi Facebook pentru realegerea lui Trump

Florin Salam în război cu medicii. Face acuzații grave!

„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă. Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba.

Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa» și apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici ca nu îmi este bine aici». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie.

Citeste si: Klaus Iohannis îşi cere scuze după ce a făcut o greşeală de calcul

La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi, ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»”, a declarat Florin Salam.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI