Close sidebar
Close sidebar

Florin Secureanu, fostul director de la Malaxa, s-a prezentat azi in fata magistratilor. Ce au decis acestia in privinta lui?

Violenţa şi atitudinea extrem de agresivă ,faţă de angajaţi îl ţin pe fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu după gratii. Deşi a pozat ani în şir într-un erudit şi scria cărţi ezoterice, Secureanu nu i-a convins pe judecători că merită să fie cercetat în libertate. ##VIDEO38786##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Secureanu, directorul etern de la Malaxa, cel care pana mai ieri poza in sacouri auri si-n cavaler de Malta,  coboara acum dintr-o duba a arestului.

Incatusat si putin mai smerit, nu mai are nici stralucirea de alta data, si nici vorbe de ocara pentru subordonati.

Magistratii au decis astazi ca fostul manager trebuie cercetat in arest.   "Prezinta un pericol concret şi real pentru ordinea publica, coroborat cu circumstantele personale ale inculpatului rezultate din comportamentul agresiv al acestuia faţă de subordonaţii săi în mediul în care şi-a desfăşurat activitatea profesională." , si-au motivat ei decizia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Inainte de a fi inregistrat de angajatii sai, Secureanu poza in cavaler de Malta si scriitor. Daca ordinul cavalerilor de malta il reneaga, actele sale scriitoricesti sunt cuprinse in doua carti usor de gasit la biblioteci, dar greu de inteles de publicul larg.

In timp ce se relaxa prin 470  de excursii prin destinatii exotice, Florin Secureanu scria despre universurile paralele si reincarnare.

Descoperea odata cu managementul de spital ca dacii si mayasii au legaturi comune si ca am intrat in  a 6-a lume a mayasilor.  Era chiar convins ca au apărut deja cazuri de copii purtători ai celei de-a treia spirale ADN. Ba chiar dezvaluia si locatia noului Ierusalim.

Revelatiile hermeneutice nu l-au ajutat insa sa-si vada viitorul. Secureanu este acuzat de procurori ca a sustras din conturile spitalului Malaxa in 1075 de zile consecutiv aproape 2 milioane de lei.

Urmatoarele 30 de zile, fostul manager si le va petrece dupa gratii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI