Majoritatea elevilor unei clase a XI-a de la Colegiul Naţional "I.C. Brătianu" din Piteşti fac cursuri online, după ce unul dintre elevi a fost diagnosticat cu COVID-19, iar 23 dintre colegii săi sunt consideraţi contacţi direcţi, conform anchetei epidemiologice. Şapte dintre elevii aceleiaşi clase, care au fost vaccinaţi, merg în continuare la şcoală.

Un elev a fost diagnosticat cu COVID-19, în timp ce alţi 23 sunt contacți direcți

Potrivit subprefectului cu atribuţii de prefect al judeţului Argeş, Lucian Ionescu, în una dintre clasele a XI-a de la "I.C. Brătianu" un elev a fost diagnosticat cu COVID-19, în timp ce alţi 23 sunt consideraţi, conform anchetei epidemiologice, contacţi direcţi ai acestuia.

Elevul s-a simțit rău, iar rezultatul testului a arătat că este infectat cu SARS-CoV-2. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un mare oraș din România, la un pas de scenariul galben. Rata infectărilor a explodat

Șapte elevi fac ore în format fizic

Chiar din a doua zi a anului şcolar, în respectiva clasă mai fac ore în format fizic doar cei şapte elevi care au fost vaccinaţi anti-COVID. Cei ce sunt consideraţi contacţi direcţi fac cursurile online, conform unei decizii a Consiliului de Administraţie al unităţii didactice. 

Bilanțul arată că cinci elevi și două cadre didactice au fost diagnosticați cu covid-19. Conform news.ro, tot online participă la orele şcolare alţi 40 de elevi din mai multe şcoli, consideraţi contacţi direcţi ai unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: Coronavirus România, bilanț 14 septembrie. 3.929 de cazuri de infectare în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si