Close sidebar
Close sidebar

Focar de infecție la un centru de bătrâni. 130 de persoane testate

Patru bătrâni și o angajată a Centrului de Îngrijire a Persoanelor Adulte din Slobozia au fost testați pozitiv cu coronavirus, iar azilul a fost declarat focar.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit autorităţilor din judeţul Ialomiţa, în azilul din Slobozia au fost confirmate cu coronavirus 5 persoane- 4 din rândul beneficiarilor şi unul din rândul angajaţilor unităţii.  Bătrânii depistaţi cu COVID 19 prezintă semne de boală, în timp ce angajata centrului este asimptomatică.

Urmare a acestei situaţii, DSP Ialomiţa a trecut luni la testarea tuturor celor 130 de bătrâni internaţi la azil.

Din primele informaţii, focarul de la azilul din Slobozia a izbucnit odată cu depistarea angajatei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Dezvăluire șocantă despre noul coronavirus. Imunizarea colectivă, imposibil de realizat

Citeste si: Descoperirea unui cercetător de la Oxford privind noul coronavirus

Conform protocolului, personalul din astfel de centre este testat de două ori pe lună, iar în cazul femeii testul din această lună a ieşit pozitiv pentru SARS-CoV-2. Pentru că aveau febră, 4 bătrâni au fost de asemenea testaţi, şi în cazul acestora rezultatul fiind pozitiv.

Alţi 3 vârstnici, care prezentau simptome de COVID 19, au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, urmând ca unitatea medicală să-i testeze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI