Close sidebar
Close sidebar

Focuri de arma la Cleveland, la Conventia Nationala Republicana, unde Donald Trump va fi investit in mod oficial candidatul republican in cursa pentru Casa Alba

Focuri de armă au fost auzite marţi, la Cleveland, în apropierea unui vehicul de transport al poliţiei, lângă locul în care se desfăşoară Convenţia Naţională Republicană (NRC), declară surse din cadrul poliţiei, relatează Reuters. Nicio persoană nu a fost raportată rănită.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un oficial de centrul de comandă al forţelor de ordine care supervizează securitatea convenţiei a refuzat să comenteze imediat, informeaza News.ro.

Potrivit Reuters, nu este prima dată când sunt anunţate focuri de armă la Cleveland, unde republicanii urmează să-l învestească pe Donald Trump, un miliardar newyorkez în domeniul imobiliar, să o înfrunte pe democrata Hillary Clinton, fostul Secretar de Stat, în alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

Trei femei au fost arestate marţi după ce s-au căţărat pe un catarg de steag, în apropiere de locul în care se desfăşoară săptămâna aceasta Convenţia Naţională republicană (RNC), de care au agăţat un banner cu un mesaj de protest faţă de candidatul la preşedinţie Donald Trump.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Numărul persoanelor arestate înainte şi în timpul convenţiei a ajuns, astfel, la cinci.

Un bărbat a fost arestat, anterior, pentru că a încercat să fure masca de gaze a unui ofiţer de poliţie, iar o femeie a fost arestată, separat, însă fără legătură cu protestele de la RNC.

Convenţia republicană- care a început luni şi se încheie joi- a fost marcată de proteste în mare paşnice până în prezent.

"Vom face în aşa fel încât să nu coborîm garda", mai declara declara Williams.

Strategia Departamentului de Poliţie din Cleveland este să intervină pentru a detensiona situaţii, a spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI