Conform Ministerului Apărării Naţionale, primele două avioane au ajuns pe teritoriul țării noastre duminică, iar celelalte două au sosit marţi în baza de la Mihail Kogălniceanu.

Citeste si: Care este, de fapt, miza războiului din Ucraina. De ce a ales Rusia să-și invadeze țara vecină

Aeronavele militare ale Italiei au ajuns în România

Detaşamentul italian execută în ţara noastră, alături de militari ai Forţelor Aeriene Române, ai Forţelor Aeriene Germane şi ai Forţelor Aeriene Americane, misiuni de Poliţie Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Exercițiu militar la Galați. Sute de militari români și americani desfășoară un exercițiu anual

Misiunile de instruire în comun au ca principal obiectiv creşterea interoperabilităţii între aliaţii din cadrul NATO, iar misiunile de poliţie aeriană desfăşurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, informează MApN.

Citeste si: Imagini emoționante din cel mai mare spital de copii din Kiev. „Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si