"Un tanar de 23 de ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat în santul din partea dreapta a directiei de mers", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu, potrivit romaniatv.ro.

Impactul a fost atat de violent, incat tanara a fost proiectata din autoturism.

Ea a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor din Spitalul Clinic Judetean Oradea în stare critica. Din nefericire, fosta atleta a murit.

Politistii rutieri continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor si cauzelor producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Din primele verificari, s-a stabilit ca soferul din Targoviste nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu", a mai declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

Tragicul incident s-a produs ieri seara, în jurul orei 22, pe soseaua de centura a municipiului Oradea.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si