După mai multe relații care se pare că nu au avut succes, Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a găsit liniștea lângă Sendo, tânărul alături de care are planuri mari de viitor.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești și Bianca Comănici au apărut împreună într-un videoclip. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Roxana vorbește despre nuntă

Roxana susține că relația pe care o are în prezent este una în care lucrurile merg exact așa cum trebuie. Povestea de dragoste pe care Roxana o trăiește alături de Sendo pare să fie pe drumul cel bun, cei doi vor să oficializeze acest aspect și discută despre cum va arăta familia lor.

Roxana a dezvăluit că după petrecerea de Revelion, odată cu intrarea în Noul An acest lucru se va petrece. Dupăă ce a asistat la o cerere în căsătorie chiar în seara de Revelion, Roxana a vorbit cu fanii săi despre căsătorie și despre momentul în care va îmbrăca rochia albă de mireasă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Roxana a spus că cererea în căsătorie va fi făcută: „Și în căsătorie, căsătorie.. urmează. (…) La noi, când va vrea Dumnezeu, important este că ne iubim și suntem foarte îndrăgostiți”, a explicat fosta concurentă

Citeste si: Iancu Sterp i-a dat pe mână mamei Geta mașina de teren. Reacția ei când s-a văzut la volan

Câți copii își dorește Roxana?

„Nu un copil, ci doi, trei! Sendo vrea trei, eu doi”, explică Roxana Buzoiu, pe conturile ei de socializare. „Sănătoși să fie, asta e important”, a mărturisit fosta concurentă.

Referitor la relația pe care o are cu fotbalistul Sendo, Roxana a spus că: „Iubitul meu este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu” , susținând că cel mai important lucru pentru ea este faptul că sunt îndrăgostiți.

Citeste si: Bogdan Mocanu a vorbit pentru prima dată despre boala de care suferă: „Am stat numai prin spitale, eram fragil, dar a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si