Andreea Raducan si Daniel Tandreu au ajuns la Primaria sectorului 1 putin inainte de ora la care era programata ceremonia. Erau asteptati de cativa prieteni, printre care fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Andreea era imbracata intr-o rochita roz, extrem de simpla. Fosta sportiva radia de fericire si a zambit tot timpul ceremoniei.

La ceremonie au participat si fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu si MAriana Bitang
La ceremonie au participat si fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu si MAriana Bitang

La cununia civila, Andreea a invitat doar prietenii apropiati si rudele, pentru ca la sfarsitul saptamanii este programata cununia religioasa si o petrecere grandioasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

" Va fi o nunta normala. Nasii sunt niste prieteni de-ai nostri, nu sunt persoane publice. I-am ales pentru ca asa am simtit”, a declarat fosta mare gimnasta.

Andreea Raducan si Daniel Tandreu, alaturi de nasii lor
Andreea Raducan si Daniel Tandreu, alaturi de nasii lor

Andreea si sotul ei, Daniel Tandreu, s-au cunoscut in urma cu aproape patru ani, prin intermediul unor prieteni comuni. Daniel are 34 de ani si este specialist in fonduri si investitii.

Tanarul si familia lui s-au intors in Romania in urma cu cativa ani, dupa ce mai bine de 30 de ani au locuit in Germania. Desi nu este sportiv de performanta, Daniel a jucat foarte multa vreme tenis si datorita acestui sport a ajuns sa o intalneasca pe Andreea, intr-un parc din Bucuresti.

La inceputul verii, cei doi s-au logodit, Daniel cerand-o de sotie pe Andreea la Crucea Caraiman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si