Close sidebar
Close sidebar

Fosta mare gimnasta Andreea Raducan s-a casatorit astazi! La cununia civila au fost prezenti si antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang

Fosta mare campioana s-a casatorit astazi cu barbatul cu care se iubeste de patru ani si care a cerut-o de sotie la inceputul acestei veri.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Raducan si Daniel Tandreu au ajuns la Primaria sectorului 1 putin inainte de ora la care era programata ceremonia. Erau asteptati de cativa prieteni, printre care fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Andreea era imbracata intr-o rochita roz, extrem de simpla. Fosta sportiva radia de fericire si a zambit tot timpul ceremoniei.

La ceremonie au participat si fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu si MAriana Bitang

La cununia civila, Andreea a invitat doar prietenii apropiati si rudele, pentru ca la sfarsitul saptamanii este programata cununia religioasa si o petrecere grandioasa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

" Va fi o nunta normala. Nasii sunt niste prieteni de-ai nostri, nu sunt persoane publice. I-am ales pentru ca asa am simtit”, a declarat fosta mare gimnasta.

Andreea Raducan si Daniel Tandreu, alaturi de nasii lor

Andreea si sotul ei, Daniel Tandreu, s-au cunoscut in urma cu aproape patru ani, prin intermediul unor prieteni comuni.

Daniel are 34 de ani si este specialist in fonduri si investitii. Tanarul si familia lui s-au intors in Romania in urma cu cativa ani, dupa ce mai bine de 30 de ani au locuit in Germania. Desi nu este sportiv de performanta, Daniel a jucat foarte multa vreme tenis si datorita acestui sport a ajuns sa o intalneasca pe Andreea, intr-un parc din Bucuresti.

La inceputul verii, cei doi s-au logodit, Daniel cerand-o de sotie pe Andreea la Crucea Caraiman.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI