Close sidebar
Close sidebar

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a murit. Ce anume a cauzat decesul

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. A fost găsită fără suflare în propria casă.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anunțul a fost dat de o vecină, care a alertat autoritățile, anunțându-le că de aproximativ trei săptămâni nu a mai văzut-o pe femeie prin zonă. 

Comunicatul emis de Poliția Capitalei

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Cauza posibilă a morții

În momentul de față, polițiștii împreună cu medicii legiști se află în locuința Cristinei Țopescu și urmează să stabilească ce anume a determinat decesul acesteia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O primă ipoteză este aceea că decesul fostei prezentatoare TV ar fi survenit înainte de Revelion, fiind posibil ca femeia să fi murit în somn.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI