Close sidebar
Close sidebar

Fosta profesoara care si-a transat sotul si s-a plimbat cu el in saci si-a primit pedeapsa. Cat va sta dupa gratii femeia care a comis faptele monstruoase

Fosta profesoara care si-a ucis sotul, iar apoi a fost filmata cum s-a plimbat cu el pus in mai multi saci, si-a primit pedeapsa! 17 ani si 8 luni va avea de stat dupa gratii, iar cand si-a aflat sentinta, nici nu a clipit, spun martorii! Pe de alta parte, la mai bine de un an de la monstruoasa fapta, continua sa iasa la iveala detalii socante. Va avertizam ca urmeaza imagini si infromatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De parca ar fi asteptat ca fosta profesoara sa primeasca o condamnare definitiva, abia acum, cei din blocul groazei scot la iveala detalii terifiante: femeia ar fi fost vazuta carand la pubela o galeata cu ramasitele sotului, cel mai probabil, bucatile lipsa, carora anchetatorii nu au reusit sa le dea de urma nici pana-n ziua de azi.

"Credeti ca mai e si altcineva implicat?

Da, sigur ca da. Ea, singura, nu putea o mana de femeie sa faca asa ceva"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Si, totusi, dand dovada de mult sange rece, a reusit. Martorii in proces spun ca in clipa in care si-a aflat sentinta nici nu a clipit!

Pentru monstruoasa crima, pe care continua sa nu o recunoasca, sotia a primit 17 ani si 8 luni de inchisoare. Prea putin, cred rudele colonelului ucis.

"E putin, trebuia sa-i dea pe viata. Sa nu mai scape niciodata de acolo"

Un an si jumatate le-a luat procurorilor sa obtina condamnarea criminalei. Impotriva ei au avut probe zdrobitoare, iar prima arma folosita au fost imaginile de pe camerele de supraveghere. 40 de kilometri s-a plimbat individa cu sotul pus in mai multi saci. Cel care a dat-o pe mana politiei a fost unul dintre taximetristii care a ajutat-o sa care cadavrul, fara sa aiba habar.

"Probabil ca ea a fost bolnava de a facut asa ceva.

Ca un om normal nu face asa ceva"

Pe acelasi lucru a incercat sa mizeze si fosta profesoara, care inca de la inceputul anchetei a incercat sa joace rolul unei nevinovate careia o boala psihica i-ar fi luat mintile. Doar ca, in urma expertizei s-a stabilit ca atat in timpul crimei, dar si cand a premeditat cum sa scape de cadavru, a avut discernamant.

Pe langa pedeapsa primita, fosta profesoara are de platit si daune morale in valoare de 40 de mii de euro. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI