Close sidebar
Close sidebar

Fosta sotie a lui Johnny Depp, Amber Heard, petrece tot mai mult timp cu directorul general Tesla, Elon Musk

A fost scandal mare peste Ocean atunci cand tabloidele au publicat informatii despre divortul dintre Johnny Deep si sotia sa, Amber Heard.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a lasat cu lacrimi, acuzatii de agresivitate si cu o imagine destul de sifonata pentru celebrul actor din Piratii din Caraibe.

Se pare ca acum lucrurile au inceput sa mearga bine pentru Amber care este vazuta tot mai des in compania directorului general al Tesla, Elon Musk.

Musk are 45 de ani si o avere impresionanta, fiind considerat unul dintre cei mai buni ingineri din lume la ora actuala fiind intitulat "Thomas edison" al timpurilor moderne.

Informatia conform careia Musk si Heard sunt impreuna a fost publicata de jurnalistii de la TMZ, una dintre cele mai tari publicatii de scandal din Statele Unite.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI