In biserica din satul natal al lui Corneliu Barladeanu, pictura fostului episcopului sta la loc de cinste, langa cea care il infatiseaza pe domnitorul Constantin Brancoveanu, scriu jurnalistii Adevarul.

Unii dintre sateni vor ca imaginea fostului episcop sa fie stearsa de pe peretii bisericii, pentru ca „le-a facut de ras satul“. Altii, in schimb, cred ca picturile cu fostul episcop nu ar trebui sterse din biserici, pentru ca „isi va duce singur crucea pentru pacatele sale“.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Cine a mai pomenit sa umble barbat cu barbat, femeie cu femeie? Cine ar fi crezut ca un om ca el ar fi capabil de asa ceva? Venea rar in sat, l-am vazut la inmormantarea mamei anul acesta si anul trecut cand s-a sfintit biserica. Cine ar fi crezut ca mana pe care o pupam e atat de spurcata? Pentru ca eu va spun un singur lucru: la casa mea, daca nu fac foc, nu iese fum.

Asa si cu Preasfintitul. Daca nu era nimic, nu iesea toata povestea asta“, este convinsa matusa Maria, o localnica din Corni. Femeia marturiseste ca scandalul care l-a avut in centrul atentiei pe Corneliu Barladeanu i-a indepartat pe multi credinciosi de biserica.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si