Close sidebar
Close sidebar

Fostul ministru Anca Boagiu a mostenit obiecte de valoare de peste 40.000 de euro! Actuala sefa de la PNL sector 2 si-a trecut totul in declaratia de avere

Anca Boagiu a revenit, zilele trecute, in atentia publica, dupa ce a fost realeasa, in functia de sef al PNL sector 2. Alegerea a fost una cu scandal, unii colegi de partid sustinand ca a fost vorba despre o frauda la vot.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca Boagiu este acum senator, dar a devenita cunoscuta ca o apropiata a lui Traian Basescu, ea fiind cea care i-a urmat acestuia in functia de ministru al Transporturilor dupa ce politicianull a fost ales primar al Capitalei.

In urma cu doua zile, senatoarea Anca Boagiu a fost aleasa cu 379 de voturi, in functia de presedinte al organizatiei PNL sector 2, dupa un scrutin intern tensionat, contracandidatul sau, Romeo Pop, primind doar 20 de voturi favorabile. Ceea ce a facut ca unii dintre colegii sai de partid sa conteste alegerile.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Anca Boagiu este un politician care nu s-a lasat atras in scandaluri pana acum. Politiciana care a fost in anii 2000 considerata cel mai tanar ministru, nu este casatorita, in schimb a infiat in urma cu mai multi ani un baietel, pe care l-a crescut singura si care astazi are 22 de ani.

In declaratia de avere, fostul ministru a trecut ca este proprietara unei vile in Bucuresti si a unui apartament in Constanta.

Boagiu sta bine la capitolul bijuterii si alte obiecte de valoare. In ultima declaratie de avere, din iunie 2016, senatoare a trecut ca are bijuterii in valoare de circa 15.000 de euro, multe dintre ele vechi, mostenire de familie. Dar si alte obiecte valoroase, de arta si cult, icoane, vase si rame, in total estimate la 27.000 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI