Chiţoiu a părăsit spitalul, în jurul prânzului, el ieşind prin spatele clădirii pentru a-i evita pe jurnaliştii aflaţi în faţa unităţii medicale, potrivit Digi 24.

El ar urma să fie audiat în legătură cu circumstanţele producerii accidentului.

Activitatea de cercetare penală in rem se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, deja fiind audiate mai multe persoane în calitate de martor

În 26 decembrie, Chiţoiu a fost implicat într-un accident pe DN7, în judeţul Argeş, în zona localităţii Zamfireşti, malşina sa pătrunzând pe comtrasens şi cionindu-se cu o maşină condusă de un bărbat de 82 de ani, care a murit pe lic. Soţia bărbatului a decedat ulterior, la spital.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii evenimentului rutier să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost intocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş, referindu-se la acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă din dosar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

”Cercetarea la faţa locului s-a terminat şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declara, a doua zi după accident, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Citeste si: Victimele accidentului rutier în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu fuseseră premiate pentru nunta de aur! Haralambie și Elisabeta Pristavu erau însuraţi de 54 de ani!

Citeste si: Pompierii din Detroit care s-au fotografiat în faţa unei case în flăcări vor fi anchetaţi

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus.

”Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmpla.

Citeste si: O actriţă din filmul "Captain America", acuzată că şi-a ucis mama

Deşi imediat după accident Chiţoiu a putut fi văzut mergând alături de poliţişti, ulterior el a fost transportat cu targa şi dus la spital, având coaste rupte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si