În vârstă de 38 de ani, actriţa este acuzată că a înjunghiat-o mortal pe Patricia "Tee" Fitzgerald, în vârstă de 68 de ani. Aceasta a fost găsită fără viaţă la 20 decembrie în locuinţa ei, într-un mic oraş din Kansas. 

Mollie Fitzgerald a fost închisă iar cauţiunea a fost fixată la 500.000 de dolari. Ea va trebui să se prezinte joi în faţa unui judecător.

Citeste si: Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier minor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Dâmboviţa: O fată de 10 ani a murit, ea fiind găsită inconştientă în casă de părinţii săi; copila ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

Citeste si: Actrița Patricia Grigoriu a murit

Citeste si: Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă! Vezi ce a răspuns Galeş după dezvăluirile şocante ale fratelui şi fiului Ilenei Ciuculete!

Potrivit site-ului IMDb, Mollie Fitzgerald este actriţă, regizoare şi producătoare. Ea a lucrat în special scurtmetraje şi filme independente cu buget mic.

În afară de rolul "Stark Girl" din blockbusterul Marvel, ea a lucrat şi în calitate de asistent de regie pentru regizorul Joe Johnston.    


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si