Close sidebar
Close sidebar

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu, audiat de politisti in cazul incendierii masinii fostei sale iubite

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost audiat sambata de politistii bucuresteni in cazul incendierii masinii fostei sale iubite si apoi dus la locul faptei pentru reconstituire. Onoriu a recunoscut ca in 26 martie a stropit cu benzina masina fostei sale iubite si apoi i-a dat foc, pentru a se razbuna dupa ce aceasta nu a mai vrut sa continue relatia cu el, au declarat pentru News.ro surse din Politie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit anchetatorilor, Daniel Onoriu a fost chemat, sambata, de politistii Sectiei 2 pentru a fi audiat in legatura cu incidentul din 26 martie.

Onoriu mai fusese audiat de doua ori in acest dosar, prima data chiar in noaptea in care s-a comis fapta, insa a fost de fiecare data eliberat din lipsa de probe. Sambata, pus in fata unor noi dovezi obtinute de politisti, Onoriu a recunoscut si a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse din Politie, Daniel Onoriu i-a incendiat masina fostei sale iubite din razbunare, dupa ce aceasta luase decizia sa incheie relatia cu el.

Din datele anchetatorilor rezulta ca Daniel Onoriu ar fi mers, in 26 martie, cu motocicleta la o adresa din Sectorul 2, unde fosta lui prietena organiza un eveniment si i-a stropit masina cu benzina, apoi a plecat.  Dupa aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o masina si i-a dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Desi in seara in care a fost comisa fapta, Daniel Onoriu a fost gasit in zona si dus la sectia de politie, incatusat, anchetatorii l-au pus in libertate din lipsa de probe la acel moment.

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a implinit sambata 39 de ani. El este nepotul cantaretei Gabi Lunca si al acordeonistului Ion Onoriu.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI