Close sidebar
Close sidebar

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află acesta

Fostul primar al Bucureștiului, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta este internat la Institutul ”Matei Balş” din Capitală și i se administrează un tratament de specialitate.

Andreea Bolocan,

Sorin Oprescu, internat la Matei Balș [Sursa foto: gsp.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Directorul medical al Institutului ”Matei Balș”, Adrian Marinescu, a vorbit despre starea de sănătate a fostului primar, iar acesta a precizat că momentan este bine și nu se află internat la Terapie Intensivă. De asemenea, acesta a precizat că lui Sorin Oprescu i se administrează un tratament de specialitate.

”Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună”, a declarat pentru News.ro directorul medical al Institutului ”Matei Balş”, medicul Adrian Marinescu.

Citeste si: Un alt cântăreț s-a stins din viață! A murit Dorin Anastasiu, câștigător al trofeului Cerbul de Argint

Fostul primar al Bucureștiului era vaccinat anti-COVID

Sorin Oprescu, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut ca suferind de diabet. El era vaccinat anti-COVID, cu schema completă, iar acesta s-ar fi infectat la Spitalul Municipal, după deschiderea secției Covid-19.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De profesie medic, Sorin Oprescu a crezut inițial că este vorba de o răceală, însă în urma unui test a aflat că este infectat cu virusul SARS-COV-2.  Fostul edil are mai multe probleme de sănătate, printre care diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Medicul Sorin Oprescu [Sursa foto: pmb.ro]

Citeste si: Medic vaccinat, mort de coronavirus

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, internate la „Matei Balș”

La ”Matei Balș” mai sunt internați cu Covid-19 Elena Merișoreanu și Viorica la de Clejani. Elena Merişoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID, dar nu a scăpat de infectarea cu coronavirus.

În urmă cu o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Pe de altă parte, starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani este una stabilă, dar gravă, potrivit unor surse citate de Antena 3. Viorica are vârsta de 48 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI