În jurul orei 13:00, autoritățile au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe raza orașului Turceni, satul Murgești.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni, împreună cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Victima era încarcerată, dar conștientă și cooperantă

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma accidentului, a rezultat o victimă de sex masculin în vârsta de 42 de ani. Conducătorul tractorului era încarcerat, dar conștient și cooperant.

Citește și: VIDEO |Gafa comisă de Selly în trafic: „Să fii influencer nu îți trebuie și creier!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, iar ulterior i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportat mai apoi de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.

Doi copii au fost răniți într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud

Cei doi copii de 7, respectiv 8 ani au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă.

Mașina era condusă de tatăl micuților, iar  accident  ul s-a petrecut pe drumul judeţean 171 din localitatea Uriu, judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

" În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident în Uriu, pe  Drumul Judeţean 171.

Citește și: Fiul lui Victor Pițurcă a fost reținut în dosarul achizițiilor de măști neconforme

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din Şieu Odorhei, a părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea a doi pasageri minori de 8 şi 7 ani, cei doi minori fiind ulterior transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Poliţia.

Mama copiilor se afla în mașină, dar nu a fost rănită în urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si