Close sidebar
Close sidebar

Fotografia acestui batranel a devenit virala! De ce sta el in fiecare zi la metrou, la Unirii!

Fotografia unui batran aflat la metrou, la statia Unirii, a reusit sa ii fascineze pe internauti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O utilizatoare de Facebook a postat poza lui, alaturi de o explicatie a situatiei in care batranelul se afla. "Pe acest batranel il intalnesc din nou la metrou, de data aceasta la Unirii. Tacut de fiecare data, nu intinde mana, nu insista la oameni, nu se plange, ci sta spijinit in carjulita lui cu ochii atintiti spre oameni si asteapta.

De data asta ma apropii de el sa ii vorbesc si ma strange in brate, aproape lacrimand. Am aflat ca locuieste cu chirie impreuna cu sotia sa care e bolnava. Iar el asteapta in statiile de metrou cu speranta ca oamenii ii mai dau cate un banut pentru a putea achita chiria in fiecare luna.

Toti cei care doriti si puteti, ajutati-l cu un banut cat de mic... Sau daca nu, cu o vorba buna. Si veti vedea bucuria si seninatatea din ochii unui om atat de simplu"
, a scris o utilizatoare pe Facebook, noteaza cei de la stirileprotv.ro.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI