Close sidebar
Close sidebar

Fotografia care a cutremurat lumea. Toata durerea din Univers, concentrata intr-un moment. Un tatic i-a facut poze fetitei sale de patru ani, cu 4 ore inainte sa moara de cancer

Nu exista ceva mai trist si dureros in lume decat moartea unui copil. Iar ca parinte, sa afli ca fetita ta de 4 ani are cancer si doar cateva saptamani de trait, este absolut terifiant.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Fetita care a distrus inimile tuturor. Un tatic i-a facut poze fetei sale, cu 4 ore inainte sa moara. Fotografiile au facut inconjurul internetului si sunt fabulos de dureroase
Nu exista ceva mai trist si dureros in lume decat moartea unui copil. Iar ca parinte, sa afli ca fetita ta de 4 ani are cancer si doar cateva saptamani de trait, este absolut terifiant.
Electricianul Andy Whelan trece prin cele mai grele clipe din întreaga sa existenţă. Fiica sa de doar patru ani, micuţa în jurul căruia se învârtea, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer.
Timp de 13 luni s-a luptat cu neuroblastomul (tumoră malignă a glandei medulo-suprarenale sau, mai rar, a ganglionilor simpatici ai sistemului nervos autonom n.r.), dar chiar şi după atâta chin, boala nu a putut fi învinsă.
Tatăl şi partenera acestuia, Nicki Prendergast, au decis să oprească tratamentul şi să o lase pe cea mică să se bucure de timpul pe care-l mai are pe Pământ.
"Acum câteva zile am aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Poza aceasta a fost făcută într-un moment în care noi, ca părinţi, nu o mai puteam ajuta cu nimic şi nu mai aveam cum să-i oferim confort, iar Jessica ne dădea la o parte pentru că voia să-şi ducă suferinţa în singurătate.
Aceasta este adevărata faţă a cancerului", a scris Andy Whelan în dreptul a ceea ce a numit "cea mai grea fotografie făcută vreodată".
"Nu vreau să jignesc sau să supăr pe nimeni cu această fotografie. Dacă oamenii o văd, poate vor deveni mai conştienţi de cât de întunecat este cancerul la copii şi poate aşa vor putea să facă ceva pentru ca niciun alt copil să îndure asemenea dureri şi niciun părinte să nu mai vadă cum ce au făcut din sângele şi carnea lor se deteriorează pe zi ce trece.
Înţeleg că această imagine este greu de văzut şi greu de înţeles, dar asta este ceea ce face cancerul unui copil în ultimele săptămâni şi zile", a mai adăugat tatăl devastat.
"A fost devastator. Jessica era gata să se întoarcă acasă. Era îmbrăcată chiar şi cu jacheta, apoi ne-au spus că trebuie să mai stăm în spital pentru mai multe teste", a povestit tatăl afectat de vestea care a căzut ca un trăsnet asupra înteegii familii.
Jessica a început chimioterapia, părul i-a căzut, iar vitalitatea i s-a scurs încetul cu încetul din venele subţiate de tratamente şi chin.
După trei luni de tratamente intense, nicio îmbunătăţire nu a apărut, tumora era de acceaşi dimensiune. Părinţii au luat-o acasă pe micuţa luptătoare, iar tatăl a decis să surprindă fiecare mişcare a fetiţei sale, fiecare zâmbet şi fiecare zbatere.


Electricianul Andy Whelan trece prin cele mai grele clipe din întreaga sa existenţă. Fiica sa de doar patru ani, micuţa în jurul căruia se învârtea, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Timp de 13 luni s-a luptat cu neuroblastomul (tumoră malignă a glandei medulo-suprarenale sau, mai rar, a ganglionilor simpatici ai sistemului nervos autonom n.r.), dar chiar şi după atâta chin, boala nu a putut fi învinsă. Tatăl şi partenera acestuia, Nicki Prendergast, au decis să oprească tratamentul şi să o lase pe cea mică să se bucure de timpul pe care-l mai are pe Pământ.


"Acum câteva zile am aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Poza aceasta a fost făcută într-un moment în care noi, ca părinţi, nu o mai puteam ajuta cu nimic şi nu mai aveam cum să-i oferim confort, iar Jessica ne dădea la o parte pentru că voia să-şi ducă suferinţa în singurătate. Aceasta este adevărata faţă a cancerului", a scris Andy Whelan în dreptul a ceea ce a numit "cea mai grea fotografie făcută vreodată".

"Nu vreau să jignesc sau să supăr pe nimeni cu această fotografie. Dacă oamenii o văd, poate vor deveni mai conştienţi de cât de întunecat este cancerul la copii şi poate aşa vor putea să facă ceva pentru ca niciun alt copil să îndure asemenea dureri şi niciun părinte să nu mai vadă cum ce au făcut din sângele şi carnea lor se deteriorează pe zi ce trece. Înţeleg că această imagine este greu de văzut şi greu de înţeles, dar asta este ceea ce face cancerul unui copil în ultimele săptămâni şi zile", a mai adăugat tatăl devastat."

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

A fost devastator. Jessica era gata să se întoarcă acasă.Era îmbrăcată chiar şi cu jacheta, apoi ne-au spus că trebuie să mai stăm în spital pentru mai multe teste", a povestit tatăl.

Jessica a început chimioterapia, părul i-a căzut, iar vitalitatea i s-a scurs încetul cu încetul din venele subţiate de tratamente şi chin. După trei luni de tratamente intense, nicio îmbunătăţire nu a apărut, tumora era de acceaşi dimensiune. Părinţii au luat-o acasă pe micuţa luptătoare, iar tatăl a decis să surprindă fiecare mişcare a fetiţei sale, fiecare zâmbet şi fiecare zbatere.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI