Close sidebar
Close sidebar

Fotomodelul Miss Plaja 2019 prinsă la furat la locul de muncă

Bianca Andreea Bulai este tânăra care a fost încoronată cu titlul de „Miss Plaja Mamaia 2019” anul trecut. Acum, însă, fata s-a apucat de furat, chiar de la locul în care lucrează.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Numele meu este Bianca, am 19 ani și sunt din sat Arsa, comuna Albești, județul Constanța. Despre mine pot să vă spun că sunt o fire foarte ambițioasă, nu îmi este rușine de faptul că sunt un om muncitor și spun asta pentru că vin dintr-o familie modestă cu o gospodărie mare” era mesajul unei tinere, catalogată ca fiind ambițioasă întrucât a avut curajul să iasă din mediul rural pentru a face ceva, arată replicaonline.ro.

Citeste si: Sarmale de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Ostrov

Fotomodelul Miss Plaja 2019 prinsă la furat la locul de muncă

Fata, fostă Miss 2019, s-a angajat la o casă de amanet din Mangalia, iar după 10 zile aceasta a încercat să fure.

Bianca se preface că butonează telefonul, însă, când și când, introduce câte o bijuterie printre lucrurile personale. Totul s-a petrecut la finele lunii februarie, în cadrul unei case de amanet din Mangalia, acolo unde Bianca se angajase de 10 zile.

Citeste si: Italia suspendă plata ratelor la creditele imobiliare și plata unor taxe pentru cetățenii afectați de criza coronavirusului

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Totul a ieșit la iveală, atunci când un client a venit să ridice un bun amanetat și nu a fost găsit.

Au făcut o verificare rapidă, au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar reprezentanții societății au depus apoi plângere la Poliție pentru furtul a patru bunuri din metale prețioase.

Se pare că două dintre bijuterii au fost amanetate la o altă casă de amanet din Mangalia, iar celelalte chiar din locul în care au fost furate, dar prin intermediul altor oameni.

Citeste si: Horoscop 11 martie 2020. Zodia care pierde o sumă importantă de bani

Tânăra și-a recunoscut fapta, în cursul zilei de luni, 9 martie și a returnat suma de 1.550 de lei pentru a fi retrasă plângerea.

Citeste si: Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Bianca Andreea Bulai a câștigat premiul Miss Plaja Mamaia 2019, oferind un interviu cotidianului Replica de Constanța. „Cele mai mari satisfacții au fost cele două premii pe care le-am primit, mai exact, Miss Plaja Mamaia și Miss Diamond din București. Acestea m-au motivat extrem de mult și mi-au arătat că și o fată de la țară poate să iasă în evidență într-un mod frumos și se poate realiza”, spunea ea, pentru „Replica”, în octombrie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI