Close sidebar
Close sidebar

Francezii sunt cei mai zgarciti cand vine vorba de bacsis! Ce natie este pe primul loc?

Un studiu realizat de compania de asigurari Direct Line a aratat care turisti sunt cei mai zgarciti din lume si care sunt cei mai generosi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform clasamentului realizat de acestia pe baza unor date obtinute in baruri si restaurante din locuri frecventate de turisti precum Barcelona, Las Vegas, Paris, Sao Paulo sau Ibiza, francezii sunt pe ultimul loc, ei lasand cele mai mici bacsisuri in tarile pe care le viziteaza.

Podiumul zgarceniei este completat de englezi, apoi de italieni. Cei mai generosi sunt americanii, turisti care lasa bacsisuri si de 20% din valoarea notei de plata.

In tarile asiatice, precum Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Thailanda, Vietnam sau China, nimeni nu lasa bacsis. In Japonia este chiar indicat sa nu lasi bani in plus, acest gest fiind considerat o insulta.

Exceptie fac marile orase, acolo unde un bacsis micut este acceptat de catre angajatii localurilor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI