Close sidebar
Close sidebar

Franta apeleaza la rezervele strategice de combustibil, din cauza blocarii rafinariilor

Franta a inceput sa apeleze la rezervele strategice de combustibil, dupa inchiderea a aproximativ 4.000 de benzinarii, din cele 12.000. La statiile ramase cozile sunt uriase.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministerul Transporturilor din Franta a anuntat ca rezervele strategice de produse petroliere ajung 115 zile si ca deja s-a consumat cantitatea pentru trei zile.

„Am tras cat am putut de rezerva mea de combustibil. Am fost la toate benzinariile, mai aveau ceva benzina, nu si motorina. Trebuie sa caut peste tot”, a declarat un curier, potrvit gandul.info.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Greva muncitorilor din rafinarii, nemultumiti ca mdificarile legii ar putea duce la concedieri, a provocat lipsa combustibilor la pompa.

„Înteleg protestul, dar as vrea sa se termine pana la sfarsitul saptamanii.

Daca nu, atunci vor fi multi navetisti care nu se vor putea deplasa saptamana viitoare ”, spune o alta soferita din Franta. Sase rafinarii din opt s-au oprit complet sau si-au redus drastic activitatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI