Close sidebar
Close sidebar

Fratele lui Serban Huidu a ramas dator la o gradinita de fite din Bucuresti! Aici, taxele incep de la 6.000 euro pe an

Vlad, fratele lui Serban Huidu si sotul cantaretei Giulia Abghelescu, a fost chemat in instanta de o gradinita de fite din Bucuresti.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Vlad Huidu a ramas restant la o gradinita din Bucuresti, motiv pentru care a fost chemat in instanta. E vorba despre o institutie de invatamant pentru prescolari frecventata de copiii multor vedete din Romania, ale caror taxe incep de la 6-7.000 euro anual. Cele doua parti se vor intalni in octombrie intr-o camera preliminara, unde vor avea ocazia sa ajunga la o intelegere. In cazul in care acest lucru nu se va intampla, va incepe procesul propriuzis. Obiectul dosarului este „cerere de valoare redusa”.


Vlad Huidu si Giulia Anghelescu s-au casatorit in 2012 si au impreuna doi copii: o fetita de 5 ani si un baietel de 2 ani. Interpreta a marturisit ca la un moment dat, relatia lor a trecut printr-o criza extrem de grava si chiar s-au despartit pentru o perioasa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Momentul in care ne-am despartit a fost tare greu, perioasa care a urmat a fost, poate, cea mai dureroasa din viata mea.

Am simtit ca a murit o parte din mine atunci. Perseverenta cu care am continuat insa sa cred, in timp ce invatam sa traiesc fara el, ca ne vom impaca, ca el este jumatatea mea, a fost mai puternica. Un an si jumatate ne-am cautat fara sa ne gasim. Fiecare a incercat sa fie cu altcineva. Prietenii, familia, toata lumea era fericita ca, in sfarsit, nu mai eram impreuna. La noi nu cred ca s-au gandit, dar bineinteles ca toata lumea voia ba binele lui, ba al meu.
Nu intelegeam ce anume le da dreptul sa hotarasca ce insemna bine pentru noi? Eu insa, am crezut cu fiecare bucatica din mine, ca daca ne e scris sa fim impreuna din nou, asa va fi, indiferent de ce spun ceilalti din jurul nostru. Si asa a fost!”,
a povestit Giulia Anghelescu. 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI