Close sidebar
Close sidebar

Fraţii Faimosului Yamato Zaharia, rezultate uriaşe la Mondialele de Kempo! ”Acest premiu îl dedic lui Yamato”

Yamato Zaharia, Faimosul de la Exatlon, are toate motivele să fie mândru de fraţii săi mai mici, Yani şi Toimon. Nu de altceva, dar cei doi au reuşit performanţe incredibile în ringul de lupte, devenind campioni mondial la Kempo, la Budapesta.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Cum Yamato Zaharia este plecat în Republica Dominicană şi luptă să câştige marele premiu de la Exatlon România, fraţii său au dus mai departe stiundardul ridicat de campionul mondial la Kempo.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai exact, zilele trecute, la Budapesta, s-au desfăşurat campionatele mondiale la Kempo unde delegaţia României, condusă de tatăl Faimosului, Amatto Zaharia, a reuşit performaţe de care România ar trebui să fie mândră.
Astfel, printre nenumăratele premii câştigate şi-au făcut loc şi două medalii de aur câştigate chiar de fraţii mai mici ai lui Yamato Zaharia, Yani şi Timon.

Acest premiu îl dedic lui Yamato, fratele meu de care sunt extrem de mândru. Sunt bucuros că am reuşit să câştig şi ştiu cât de bucuros va fi şi Yamato când va afla de performaţele mele ”, ne-a spus Yani Zaharia, tânărul de 16 ani care a fost încununat, după lupte grele, campion mondial la tineret.


Mai mult, Timon, la doar 10 ani, s-a impus şi el la campionatele mondiale de Kempo, reuşind să ia medalia de aur dedicată cadeţilor.

Faimosul Yamato Zaharia, campion mondial de la 11 ani

Una dintre primele fotografii cu Yamato Zaharia, echipat de luptă a fost făcută în 1999. Adică pe când Faimosul de la Exatlon avea doar trei ani şi, probabil, încă, mănuşile ar fi fost greu de ţinut în mâna. În schimb, era echipat în costumaţia de antrenament specifică artelor marţiale asiatice şi, deja, avea tendinţa să stea “în garda”.

Normal, cum Amatto Zaharia, tatăl sau, s-a ocupat îndeaproape de educaţia lui marţială, Yamato a început să facă performanţă în sporturile de contact încă de mic copil. Mai exact, Faimosul Yamato a avut, la nivel internaţional, prima medalie de aur în anul 2007, adică la vârstă de 11 ani, reuşind să îi învingă pe maghiari, chiar la ei acasă, colegii lui de podium fiind, la modul serios, extrem de supăraţi în fotografia oficială.

Yamato a crescut înconjurat de medaliile tatălui sau. Tatăl sau, Amatto Zaharia, este multiplu campion european şi mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului şi cel care îl antrenează de pe vremea când Faimosul era doar un copil. „Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o lupta îţi asumi toate riscurile. Nu poţi stă în ploaie fără să te uzi. Viaţă este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câştig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt!”, a declarat Yamato Zaharia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI