Close sidebar
Close sidebar

Ce înseamnă freebet la pariuri?

Fie că ești un parior amator sau parior profesionist, cu siguranță ai auzit de freebet. Este un termen des întâlnit în lumea pariorilor și, după cum spune și numele, se referă la un lucru care oferă ceva gratuit. O să îți explic ce înseamnă freebet la pariuri și o să îți dau și câteva exemple.

Georgiana Balaban,

Ce este un freebet în domeniul pariurilor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce este un freebet?

Un freebet se numește în limba română pariu gratuit și se referă la o anumită sumă de bani pe care o agenție de pariuri ți-o oferă gratuit cu anumite ocazii. Această sumă de bani trebuie pariată integral pe un singur pariu. În urmă câștigării pariului, vei rămâne cu profitul, nu și cu suma pariată care ți-a fost oferită de operator.

Citeste si: 3 criterii după care alegem casa de pariuri perfectă

În general, câștigul este în bani reali și nu necesită efectuarea unui rulaj. Aceasta este definiția pentru un freebet simplu. În realitate, el poate varia sub diferite forme în funcție de casa de pariuri care îl acordă.

Unele case de pariuri consideră freebet un bonus normal, altele oferă posibilitatea de a fi împărțit în mai multe părți, de a rămâne inclusiv cu miza sau de a-l oferi sub formă de bani bonus care trebuie să fie rulați înainte de a fi retrași. Aceste aspecte sunt detaliate în regulamentul fiecărei promoții care include freebet la fiecare casă de pariuri.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Ghidul începătorului la pariuri sportive

Ca și exemplu de freebet presupunem că primești un freebet de 50 RON. Tu vei utiliza freebetul integral și alegi să pariezi pe cota 2 și pariul iese câștigător.

Asta înseamnă că vei rămâne cu 50 RON, deoarece miza îți este luată înapoi de către operator și rămâi doar cu câștigul. Suma aceasta o poți retrage sau utiliza pentru alte pariuri dacă nu există vreo condiție de rulaj. Ideal ar fi ca acest freebt să-l joci pe cotă cât mai mare, dar sigură, pentru ca la final cei 50 de RON oferiți pentru free bet, vor fi retrași.

Mai multe categorii freebet

Freebet’urile se împart în mai multe categorii în funcție de ocazia cu care le primești. Așadar vei găsi freebet-uri sub formă de pariuri gratuite fără depozit, pariuri gratuite oferite la primul depozit și pariuri oferite cu diverse ocazii. De asemenea, mai există o confuzie și între free bet și full bet.

În cazul pariurilor gratuite fără depozit, operatorii îți oferă șansa de a testa platforma de pariuri gratuit și chiar de a obține un profit. De obicei trebuie să te înregistrezi la agenția de pariuri respectivă și să îți validezi contul prin oferirea documentelor specificate după care te poți bucura de pariul tău gratuit.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

În a doua variantă, cea în care primești un pariu gratuit la prima depunere, operatorii îți oferă ca și bonus un freebet care este de obicei echivalent cu un procent din suma depusă, iar in majoritatea cazurilor acesta este de 100% din suma depusă. Pentru cel de-al treilea tip de freebet, cel care este oferit cu anumite ocazii, operatorii te recompensează pentru diferite lucruri. Unii operatori oferă freebet la prima depunere efectuată de pe un dispozitiv mobil, alții oferă freebet în anumite perioade și pentru anumite evenimente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI