Friptură cu cartofi prăjiţi. Amidonul conținut de cartofi are nevoie de fluide digestive alcaline pentru a fi digerat, în timp ce proteinele din carne au nevoie de un mediu acid pentru digestie.

Citeste si: Murături. Cum se face saramura perfectă. Secretul gospodinelor!

Friptură cu cartofi prăjiţi

Atunci când sunt combinate, rămân blocate în stomac și duc la probleme de sănătate precum arsurile, balonarea, gazele și chiar gastrită, scrie  girly.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede

Friptură cu cartofi prăjiţi. Dacă vrei să alegi o garnitură sănătoasă pentru carne, optează pentru sparanghel, broccoli, conopidă, fasole verde sau dovlecei.

Friptură cu cartofi prăjiţi

Ingredientul secret pe care să îl pui în cartofii prăjiţi. Doar adevărații chefi îl ştiu

Cartofii prăjiţi sunt delicioşi şi, în ciuda tuturor avertismentelor legate de calorii şi grăsimi, din când în când ne putem răsfăţa cu câte o porţie. 

Cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic. Prima dată trebuie prăjiţi la temperatură mică, apoi scoşi şi puşi pe un şervet de hârtie ca să se absorbă tot uleiul.

După ce se răcesc puţin, se pun din nou în ulei foarte încins pentru a deveni crocanţi.

Modul de preparare este simplu. Mai întâi se curăţă şi se spală cartofii. Apoi se taie, iar aceasta este partea cea mai importantă. Cea mai bună metodă de a-i tăia este cu ajutorul unei mandoline, dar dacă nu aveţi tăiaţi-i în felii cu grosimea de maximum un centimetru. Fiecare felie se taie apoi în bastonaşe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si