Close sidebar
Close sidebar

Fuego si-a incercat norocul la pacanele intr-un cazino din Las Vegas! A bagat 40 de lei si a scos...

Paul Surugiu, alias Fuego, si-a facut de cap in orasul luminilor Las Vegas. Artistul a intrat intr-un cazino si si-a incercat norocul la aparate! Nu s-a descurcat insa prea bine!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cat sa bagam, 10 dolari? Nici nu stiu unde se baga dolarii. Cred ca aici! Uite ca i-a luat. Hai sa vedem. Inca avem 10 dolari. 7 dolari. Fratilor, am facut 22 de dolari! Daca puteti sa credeti. Am facut 22 de dolari si am bagat 10, voi realizati? Domne', eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam. Ce sa fac, sa merg inainte sau sa scot inca 10 dolari in plus? Ce tare. Hai, inca o data...", a zis Fuego, entuziasmat de faptul ca joaca la pacanele.

Indragitul artist e impresionat de Las Vegas!

"Am 22 de dolari, am bagat 10 dolari. Domnule, eu vad ca le cam castig. Eu zic: sa scot banii? Important e la cazino si la pacanele sa nu pierzi... sa te opresti atunci cand trebuie.

Mai dau o incercare. Hai inca una. Hai inca una. 28 de dolari, nu se poate! Ce tare e asta! Hai, ma mai duc o data", a hotarat Fuego.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In cele din urma, indragitul cantaret nici nu a pierdut, dar nici nu a castigat: a ramas cu cei 10 dolari pe care i-a investit. "Domnule, vedeti ce scrie aici? 10 dolari, cum sa scot tichetul? Asta am vrut sa va spun, ca eu nu pierd niciodata. Ce am bagat la pacanele, am scos din nou. 10 dolari"

VEZI VIDEO AICI!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI