Fulgy de la Clejani trece prin moemnte greu de descris. După ce a fost prins drogat la volan și văzut de o țară întreagă, băiatul susține că este victima lui Nelson Mondialu. „Vreau să anunț toți prietenii mei, după ce-mi iese viza, că am mai avut...plec definitiv în State. Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați Alex și Antonia.

Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei. Ei sunt exemplul României de „așa da”.”, a zis Fulgy.

Citeste si: VIDEO- Margherita de la Clejani, acuzații de bătaie. Vedeta: Acum activez în criminalistică

Băiatul Clejanilor face acuzații dure la adresa lui Nelson Pop. „Poliția Română, vă rog să luați atitudine cu interlopul Nelson. Cu băiatul ăla care a glumit cu minorele l-ați arestat direct. Omul ăsta e pușcăriaș, infractor, tâlhar, dealer de droguri.”, a adăugat Fulgy.

Fulgy de la Clejani se simte amenințat de Nelson Mondialu

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a intrat în război cu tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. „Mă simt neajutorat.

Îmi este frică! A pus lumea să mă sune, să mă bată, Nelson. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de proxenetul și interlopul Nelson Mondialu. ANAF? De unde are pușcărialul ăla aur? E furat!”, a completat Fulgy.

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a depus CV-ul la resurse umane! S-a înscris într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană!

Fulgy de la Clejani a făcut publice câteva SMS-uri jignitoare primite din partea unor persoane necunoscute pe care afirmă că Nelson le-ar fi pus împotriva lui.

„Uitați și voi cum mă simt eu azi...de Ziua Copilului. Mulțumesc frumos tuturor oamenilor. Să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă trăiască copiii!”, a spus Fulgy.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

fulgy de la clejani amenințat de nelson mondialu
Ce a transmis Fulgy de la Clejani.[Sursa foto: Instagram]

Tânărul a mărturisit că singura femeie care îi stă alături este mama lui, pe care o iubește nespus de mult.

Dan Manole, cunoscut drept Fulgy, a fost prins drogat la volan în urma unui control de rutină. El a fost dus la INML după ce drugtestul a ieșit pozitiv la canabis.

Citeste si: VIDEO- Margherita de la Clejani, acuzații de bătaie. Vedeta: Acum activez în criminalistică

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am renunţat la absolut orice viciu în viaţa mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună şi jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viaţă. Nu îndemn pe nimeni de pe faţa pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumaţi droguri, vă consumaţi fericirea. Nimeni şi nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruşi în el. Trebuie reînoit, lucrat la el”, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania, cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Fulgy și Roxana Ferariu nu mai formează un cuplu. Ce a declarat fiul Clejanilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si