Close sidebar
Close sidebar

Funcția mai puțin cunoscută a Facebook! Cum poți găsi Wi-Fi gratuit? Puțină lume știe de ea. Iată cum funcționează

Facebook are un buton secret pe care dacă îl apeși, poți găsi Wi-Fi gratuit! Cum funcționează acesta? Nu multă lume știe!

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Facebook are un buton de care nu multă lume știe, dar care, la nevoie, se dovedește a fi foarte folositor! Este vorba despre butonul secret care îți găsește rețele Wi-Fi din apropiere!

Singura problemă pe care utilizatorii o pot întâmpina este faptul că, pentru a putea folosi funcția, tot e nevoie de date mobile, pentru puțin timp.

Cum poți găsi Wi-Fi gratuit prin Facebook?

Pentru a găsi Wi-Fi gratuit intră în aplicația Facebook, apoi atinge „Setări și confidențialitate”, iar apoi apasă pe „Găsește Wi-Fi”

Apoi se va deschide o hartă cu toate locațiile cu Wi-Fi gratis din apropiere. 

Citește și: VIDEO- WhatsApp va avea o nouă funcție: Mesajele vor putea fi editate într-un interval de 15 minute după ce a fost trimis

WhatsApp va avea o nouă funcție

Whatsapp lansează una dintre cele mai așteptate funcții pentru utilizatori. Platforma de socializare ne va permite să edităm mesajele după ce au fost trimise.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„De câte ori vi s-a întâmplat să scăpați o greșeală gramaticală într-un mesaj trimis pe WhatsApp sau pur și simplu, să vă răzgândiți cu privire la o idee? Ei bine, această problemă va fi rezolvată.

Spunem asta pentru că platforma de socializare a anunțat că în următoarele săptămâni va introduce o funcție nouă care va permite editarea materialelor text chiar și după ce au fost trimise.

Este bine de știut, însă, că editarea conținutului unui mesaj se poate face într-un interval de 15 minute după ce a fost trimis. 

Poate vă întrebați cum o să puteți face acest lucru? Accesarea funcției este foarte simplă. Tot ce trebuie să facem este să ținem apăsat pe mesajul trimis și să alegem funcția ”editare” din opțiunile care apar pe ecran.

Citește și: Programă BAC 2023 Logică. Ce au de învățat candidații la această disciplină?

Mesajul respectiv va purta eticheta ”editat”, însă cealaltă persoană nu va putea vedea ce anume am schimbat, istoricul de editare va rămâne ascuns.

Compania Meta a făcut anunțul chiar ieri, ceea ce înseamnă că în cel mai scurt timp vom avea funcție disponibilă pe telefoanele noastre”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI