Tamara Buciuceanu pare sa detina cu adevarat reteta succesului. Aflata pe scena, celebra actrita a dezvaluit in premiera cateva din secretele sale.

„Publicul a fost cel care m-a iubit si ma iubeste in continuare. Vreau sa va spun ca e greu la deal e foarte greu, dar atat timp cat traim, trebuie sa traim ca si cum am fi nemuritori", a declarat Tamara Buciuceanu.

Gabriela Cristea si Tamara Buciuceanu au dat ochii una cu cealalta pentru prima oara in viata lor. Momentul a fost emotionant pentru prezentatoarea tv.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu m-as fi gandit vreodata ca voi imparti scena cu Tamara Buciuceanu. La final, am pandit-o efectiv ca sa vin sa fac o poza. Am rugat-o si am spus ca as fi onorata daca ar face o poza cu mine", a declarat Gabriela Cristea.

A avut mereu puterea sa se reinventeze si sa-si apropie telespectatorii prin onestitate, umor si professionalism.

Gabriela Cristea:" Cred ca de fapt disciplina este cea care te duce aoclo unde iti doresti cu adevarat, indiferent cat de talentat ai fi, indiferent cat de artist ai fi."

Femeia anului 2016 in Strategie de Marketing si Comunicare nu a fost nimeni alta decat indragita noastra colega, Cristina Sava.

Intrebata care e campania de marketing de care a fost cea mai atasata, Cristina Sava a raspuns: „Sunt foarte multe sunt atasata de toate. In toate cmapaniile ma implic si incercam sa le facem pe toate cat mai bine. Imi amintesc cu placere de cea recenta, pentru emisiunea Bravo ai stil.
Este un success, avem o vizibilitate crescuta in online."


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si