Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea anunta ca scolile din Bucuresti isi vor relua activitatea luni, dar marti cursurile vor incepe de la 09:00

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile din Bucuresti isi reiau cursurile incepand de luni, doar ca marti dimineata ele vor incepe de la ora 09:00.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a luat aceasta decizie dupa ce a aflat de la ANM ca vor mai urma niste ninsori abundente in ziua de luni. "Am inteles ca va mai ninge in Bucuresti, dar nu atat de mult ca saptamana trecuta, asa ca nu exista niciun motiv ca Scolile sa nu isi reia activitatea. Doar marti ele vor incepe de la 09:00 ca sa avem timp sa curatam.", a declarat ea.

Totusi, Gabi Firea a dat de inteles ca, daca vor exista motive pentru suspendarea cursurilor, nu va ezita sa le suspende iar.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

"Daca vor aparea motive, pentru ca prognoza meteo este mai clara si mult mai usor de previzionat pe masura ce te apropii de un anumit interval de timp, vom lua masuri la momentul potrivit dupa ce ne vom consulta cu reprezentantii Ministerului Educatiei si cu cei de la Inspectoratul General Scolar. Acum, pe baza prognozei pe care o avem, nu ar fi motive pentru intreruperea cursurilor", a mai spus ea.

Cursurile scolare trebuiau reluate in data de 9 ianuarie, dar vremea rea a determinat-o pe Gabriela Firea sa amane acest lucru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI