Nicolae Voicescu primarul comunei Fartasesti: "Ni s-a spus ca a fost o greseala a fost adusa o alta persoana in locul lui decedatului Paunescu Victor"

"Noi am crezut ca e o gluma practic. Ca cineva face o gluma pe tema asta"

Totul ar avea si o explicatie. Rudele romanului sustin ca italianu inmormantat, in locul lui in Valcea nu avea familie.
Din acest motiv nimeni nu s-a interesat de soarta lui. Cutremurul l-ar fi suprins in aceasi casa in care locuiau si sotii Paunescu. Italianul a fost gasit exact langa sotia celui cu care  fost incurcat. Autoritatile din Italia nu au mai verificat asa ca i-au trimis cele doua trupuri neinsufletite in Romania, crezand ca sunt cei doi soti din Valcea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"El cica a scapat si s-a dus spre ea sa vada daca este moarta, e vie si pe strada pe unde l-a apucat s-a daramat si peste el. Ala statea la mansarda, ei stateau la unu si a cazut.
L-au luat pe asta, Giusepe sau cum il cheama, un italain."

Nu le vina nici acum sa creada ca asa ceva este posibil. Oamenii din sat isi fac cruce! De cand se stiu nu au mai participat de 2 ori la aceeasi inmormantare.

Acum, fetele sotilor Paunescu asteapta ca italianul sa fie scos din groapa, si sa isi inmormanteze tatal langa mama lor. 
Pana atunci barbatul, a fost inmomantat in alt cimitir. Actele pentru deshumare pot sa dureze si jumatate de an. Pana atunci italianul ramane in Valcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si