Close sidebar
Close sidebar

Gala emisiunii “Casa iubirii” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

Gala de ieri a reality-ului “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul întregii țări. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea a fost lider de piață, la nivel Național.

Sorin Negru,

Emisiunea "Casa iubirii", prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, în intervalul orar 16:00 – 18:00, Kanal D a înregistrat 2.7 puncte de rating și 11,1% cota de piață, pe targetul Național.

Citeste si: Kinga a fost invitată de Radu în Camera Roșie. Ce au de împărțit cei doi concurenți

O medie de 484.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”, minutul de aur, atins la 17:33, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumătate de milion (580.000) de telespectatori.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Gală fără eliminare în ”Casa Iubirii”. Kinga a lansat noi acuzații la adresa fetelor

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 

Citeste si: Surpriză în ”Casa Iubirii”: doi concurenți sunt dispuși să-și mai dea o șansă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI