Close sidebar
Close sidebar

Galatenii au iesit la pescuit la copca. S-au intors mandri acasa

O fi soare, dar lacurile sunt in continuare inghetate bocna. Nici ca se putea mai bine pentru cei care asteapta de un an pescuitul la copca. Cativa curajosi din Galati au pasit pentru prima data, in 2017, pe gheata. S-au intors si mandri acasa, la familii. ##VIDEO42606##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca afara nu iti vine sa lasi nici un caine, pentru cei care au "microbul" pescuitului, e o vreme numai buna pentru copca. Imbracati gros, cu sculele de pescuit la ei, pescarii spera la marea captura.
Pana la ea, insa...

Abia ce-si pregatisera sculele si testau gheata, ca unul dintre pescari a si facut o baie deloc dorita.
Dar... viteazul nostru nu se lasa "invins" de putina apa in ghete, desi afara mercurul din termometre abia urca la 3 grade celsius. Partida de pescuit abia acum incepe cu crearea copcilor.

- Asta-I coarba cu care facem noi gauri. Asa-I zicem noi freza. Si incepem….Din ce vad eu, gheata e sufficient de groasa. Cred ca are peste 10 cm.

Dupa ce si-au lansat firele in copcile facute cu mare grija, pescarii asteapta. Si ca sa nu-i prinda frigul, mananca slana cu ceapa si gusta cate un "intaritor" de buturuga, indulcit cu miere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

- Asta-I vin de buturuga, de la mine, din podgoria mea proprie. Simplu facut, nu fonfleuri, doar cu un pic de miere de albine. Vin de-al nostrum, neaos, dacic, de buturuga. Sa fim sanatosi! Cele bune tuturor.

Captura mult dorita nu s-a lasat mult asteptata.

-Se pare ca avem prima captura. Sa vedem ce face un om responsabil. Nu reusesti. Nu. M-am si agatat. Arunca fesul pe ea.

Prima stiuculota a anului. Asta-I o marlicioara care trebuie eliberata.

Asa s-a si intamplat, iar la scurt timp si-a facut aparitia un exemplar mai dolofan.

Inghetati, dar multumiti, asa au plecat pescarii acasa. Doar au reusit in aceasta iarna sa-si satisfaca moftul la care au visat toata vara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI