Close sidebar
Close sidebar

Gelozie dusă la extrem! Un bărbat i-a dărâmat casa vecinului, după ce i-ar fi făcut avansuri soției sale

Un bărbat din Veştem, judeţul Sibiu a recurs la un gest șocant, după ce vecinul său s-ar fi dat la soția sa. Așadar, acesta s-a urcat într-un buldoexcavator și i-a distrus casa.

Stefania Pavel,

O casă a fost distrusă de un bărbat din Sibiu, din cauza geloziei.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din localitatea Veșmen, județul Sibiu a recurs la un gest șocant, sâmbătă seară! 

De la ce a pornit cearta între cei doi vecini din Sibiu?

Deranjat că vecinul său i-ar fi făcut avansuri soției sale, bărbatul a început să-i facă scandal. La scurt timp i-a venit și o idee ieșită din comun. Așadar, el s-a urcat într-un boldoexcavator şi a intrat cu utilajul în curte, acolo unde i-a distrus peretele casei, dar și mașina.

Întregul moment a fost filmat de o persoană care a fost martoră la răzbunarea bărbatului, care și-a dus la bun sfârșit planul.

Pe imagini se aude cum vecinul șocat de cele întâmplate strigă ”Îl bat! Nu mașina mea. Nu”.

Un bărbat din Sibiu s-a răzbunat, după ce vecinul său s-ar fi dat la soția sa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Prahova care și-a ucis vecinul pentru o datorie de 2000 de lei. Individul și-a omorât în trecut și mama

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, o altă persoană se aude strigând la o femeie să intre în casă pentru a nu fi pusă în pericol de bărbatul care era pus pe rele.

”Du-te în casă că te omoară, femeie! Ai grijă, du-te tu femeie”, striga o voce masculină.

Într-un final, cei doi s-au luat la bătaie și au ajuns la spital

După ce pagubele au fost produse, cei doi vecini s-au aprins și mai tare, așadar s-au luat la bătaie. Din păcate, ambii au ajuns la spital cu răni. În continuare, bărbatul care a intrat peste vecin în curte cu buldoexcavatorul este cercetat penal.

Cel care a făcut publice imaginile pe pagina de Facebook a postat și un mesaj despre întreaga întâmplare care a avut loc noaptea trecută.

Un bărbat s-a răzbunat pe vecinul său și i-a dărâmat casa din gelozie.

[Sursa foto: Poliția Capitalei- Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Hoții care l-au bătut până la moarte pe afaceristul Adrian Kreiner au lăsat în urma lor niște semnale. Expert criminolog: ”Au transmis și altor datornici ce pot păți dacă nu-și achită datoriile la timp”

”Cică "buldozeristul" a băut la tipul cu casa până și-a adus aminte ca îl bănuise cândva că ar fi avut ceva cu nevastă-sa. Și fiind "buldozerist", s-a gândit ca a venit, in sfârșit, timpul sa treacă peste... Rezultat final: au ajuns la Urgențe pentru probe biologice și contuzii ușoare...”, a scris bărbatul în descriere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI