Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Gemenele Dianei Cârlig, prințese pentru o zi. „Fetițele noastre au împlinit un anișor. Au fost bucuroase când l-au văzut pe Mickey”

Abia au împlinit 1 an, dar au avut parte de o petrecere ca-n povești. Una tematică, de la care nu au lipsit castelele, prințesele și magia din basme. Vorbim despre simpaticele gemene ale artiștilor Diana Cârlig și Ionut Bledea. Părinții le-au organizat o petrecere uluitoare, de la care nu au lipsit personajele Disney. 

Redactia Stirile Kanal D,

Gemenele Dianei Cârlig, prințese pentru o zi. „Fetițele noastre au împlinit un anișor. Au fost bucuroase când l-au văzut pe Mickey”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Cârlig, artistă: „Fetițele noastre au împlinit un anișor și noi suntem foarte fericit că Dumnezeu ni le-a trimis în casă să ne bucure familia și toată căsnicia noastră care a avut nevoie de o împlinire.”

Abia au împlinit un an și debordează de energie, Ariana și Ilinca, gemenele familiei Bledea, s-au transformat pentru o zi, în prințese din lumea Disney. Îmbrăcate integral în alb, înconjurate de castele spectaculoase, multe baloane și personajele consacrate din lumea basmelor, cele 2 fetițe au părut să se bucure la maximum de atmosfera creată special pentru ele.

Citește și: VIDEO- Fetița Sânzianei, aniversare de prințesă. Antonia, mezina familiei, a împlinit vârsta de 3 ani

Ionuț Bledea, artist: „Au fost foarte bucuroase când l-au văzut pe Mickey și pe Minnie, s-au bucurat văzându-i pe ceilalți copiii jucându-se, Ariana voia să meargă la ei.”

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore strălucitoare ar putea fi vizibile în acest weekend- antena3.ro

Diana Cârlig, artistă: „A fost o petrecere cu tematică, eu mi-am dorit să fie ceva mai parte și am adus acolo un castel în care ele au fost prințese, animatori. Au venit și Minnie și Mickey la tort, pentru că așa e frumos atunci când apare tortul să aibă și copiii un element de distracție.”

Cei doi părinți au demonstrat o strategie pentru a le ține în frâu

Cele două minuni ale familiei sunt cât se poate de energice nu doar la petreceri, ci și în viața de zi cu zi. Părinții recunosc că nu de puține ori se confruntă cu adevărate provocări când vine vorba de a le domoli și fiecare dintre ei a dezvoltat o strategie proprie prin care să le țină în frâu.

Diana Cârlig, artistă: „Eu îmi intru în rol și acasă ca și mămică.

Fac ceea ce știu mai bine. Le cânt și se pare că le place. Sunt fascinate de vocea mea, le place, le acaparez.”

Ionuț Bledea, artist: „Ilinca tot timpul când vede telefonul îl până la ureche și zice: Alo, alo.”

Anul acesta, de sărbători, cei doi artiști recunoscuți pentru cântul popular din zona Maramureșului, au decis să evite concertele și preferă să își dedice timpul familiei. Diana și Ionuț vor sta acasă alături de fetițe și se gândesc deja acum să facă față viitoarei provocări: un brad de Crăciun care să nu poată fi dărâmat de micile năzdrăvane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI