Xenia nu a ascuns faptul că George i-a spus că o place, chiar dacă era într-o relație cu Maria. Această dezvăluire a fost făcută în club, în momentul în care cei doi s-au întâlnit întâmplător.

Citeste si: Andreea Mantea a pus piciorul în prag. "Gata! E rușinos și jenant". Ce le-a spus concurenților din "Casa Iubirii"

"El nu rapsundea și nu nega pentru că așa era.

Din moment ce mi-a mărturisit acel lucru în club, era culmea să vina și să nege și să nu îi zică Mariei. Atunci, m-aș fi enervat că una spunea în emisiune, alta afara și atunci nu cred că avea cum, a dezvaluit Xenia pentru Culisele Iubirii. În club, i-am zis că e simpatic. Știam asta, simțeam asta. Daca zic că da, oamenii mă cred prea importanta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Tensiuni în ”Casa Iubirii”: Emanuel și Sorin au fost la un pas de bătaie

Nu s-a consumat nimic intre noi pentru că nu a fost nimic intre noi. Daca mi-ar scrie, ar încercă să ne cunoaștem mai bine, să ieșim.

George și Maria nu vor să demonstreze nimănui nimic. Mi-a spus că Maria este total altfel în afara Casei, nu este atât de posomorâtă și supărată.

Da, am vorbit după ce am ieșit din emisiune. Mi-a scris el, nu stiu daca i-a spus. Poate afla acum, oricum mi-am cerut scuze fata de ea. Nu e cazul să se gândească la alte lucruri.

Citeste si: Xenia și George s-au întânit în afara emisunii ”Casa Iubirii”. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi

Nu s-ar vedea într-o relație cu mine, așa a zis și el. Suntem în cartiere diferite, cam la 10 minute distanta de mers cu mașina", a mai dezvăluit blonda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si