Close sidebar
Close sidebar

George are nevoie de 7 donatori de sange pe zi. Mobilizare impresionanta pe internet pentru salvarea unui tanar de 34 de ani, vicima a unui accident

Are 34 de ani si nu stie daca apuca ziua de maine. George Dragos Man a fost lovit de o masina in timp ce se deplasa pe bicicleta, iar acum este internat in stare grava la Spitatul Judetean Alba.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prietenii si cunostintele lui Dragos fac apel la oamenii care il pot ajuta, pentru ca George are nevoie de multi donatori de sange.

Accidentul a avut loc miercuri, 17 mai, in localitatea Micesti, Alba Iulia. Tanarul rula pe pista de biciclete si a vrut sa traverseze drumul la intersectia cu str. Calea Labului, pe o trecere de pietoni, in momentul in care a fost lovit de o masina.  

Barbatul de 34 de ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Autoturismul implicat in accident, un Mitsubishi inmatriculat in Bucuresti, condus de o femeie in varsta de 39 de ani, din Alba Iulia, se deplasa pe sensul de mers Micesti-sard.  
Tudor Dragos Man se afla la Spitalul judetean Alba in coma si are nevoie de sange pentru a exista o speranta ca poate sa supravietuiasca. Prietenii si cunoscutii acestuia fac apeluri pe retele de socializare pentru donare de sange.

Se poate dona oriunde in tara, fiind nevoie doar de precizarea numelui- Man Dragos George si de numele unitatii medicale unde este internat- Spitalul Judetean de Urgenta Alba.

George este de profesie programator si un ciclist pasionat. Pana luni, 22 mai, stocul de sange este asigurat. Solicitarile sunt pentru saptamana viitoare, cand vor fi zile critice pentru supravietuirea acestuia.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI