Close sidebar
Close sidebar

George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an! Averea dusmanului politicienilor romani s-a evaporat!

Conform revistei Forbes, George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. Celebrul afacerist a ramas cu 8 miliarde de dolari.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit celebrei reviste economice Forbes, George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. Afaceristul care este acuzat de politicienii romani ca sponsorizeaza activitatea unor ONG-uri din Romania, pentru a-si propaga interesele, este cotat, din martie 2018, cu o avere de 8 miliarde de dolari.

George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. In martie 2017, afaceristul avea 25,2 miliarde dolari

In martie 2017, Forbes il credita pe Soros cu o avere de 25,2 miliarde de dolari, ceea ce inseamna ca acesta a pierdut 17 miliarde de dolari, probabil din cauza oscilatiilor de la Bursa a actiunilor companiilor sale. George Soros s-a nascut in Ungaria pe 12 august 1930 si a plecat din tara natala in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in timpul ocupatiei naziste. In 1947 a absolvit facultatea de studii economice din Londra, dupa care a obtinut un doctorat in filosofie.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. A donat peste 11 miliarde$

E oficial ca George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. In 1956, Soros a ajuns la New York, unde a inceput sa lucreze ca agent pe bursa. In 1970 si-a infiintat propria companie, „Soros Fund Management”, iar in prezent se afla in fruntea unui fond de investitii care se numeste „Quantum Fund”.

Cunoscut filantrop, Soros a donat peste 11 miliarde dolari intre 1979 si 2015 pentru diverse cauze. Este un cunoscut suporter al Partidului Democrat din Statele Unite si se implica activ in ONG-uri din intreaga Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI