Close sidebar
Close sidebar

Gest cutremurator al unei mame din Satu Mare. Femeia si-a injunghiat fiica si apoi a fugit - Apropiatii spun ca ea are probleme psihice

Gest cutremurator al unei mame din Satu Mare, cu probleme psihice. Femeia si-a injunghiat fiica adolescenta, iar apoi a fugit, lasand-o in agonie, intr-o balta de sange. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia de 46 de ani, cu probleme psihice, era sa-si omoare propria fiica. Intr-un moment in care si-a pierdut, probabil, luciditatea, s-ar fi napustit cu un cutit asupra uneia dintre fetele sale- cea de 17 ani.

"Am inteles ca dupa ce s-a intamplat mama a fugit, iar copila a ramas in casa, n-a mai cerut ajutor. Nu a fost pana acum nicio problema, ce s a intanmplat nu stiu Se mai auzeau certuri, dar...Chiar luni am vorbit cu ea si vorbea normal", ne-a spus o vecina. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Gestul nebunesc al femeii ar fi pornit dupa o cearta cu fiica adolescenta, care stia ca mama nu-si mai ia tratamentul pentru probleme psihice. Pentru ca ar fi incercat s-o convinga sa ia pastilele, femeia ar fi rabufnit. "In mod sigur nu si a mai luat trataemntul. E foarte greu cand sotul e mereu la serviciu, ea cu copiii acasa, sigur ca e greu si mai neglijeaza pentru ca aceste medicamente te cam molesesc, te cam adorm.

Imi mai spunea uneori ca doarme mult", mai povestesc cei care le-au cunoscut pe cele doua.

Realizand, probabil, ce a facut, femeia care a fugit pe strazi,  a oprit  un sofer si i-a spus sa cheme o ambulanta. Fiica ei a fost dusa pe sectia de pediatrie, iar mama e internata la psihiatrie pentru tratament.

"Fata la prezentarea Urgente are plagi superficiale la ambele antebrate si o plaga profunda la nivelul coapsei stangi. Domnul chirurg a luat decizia de a o interna in sectia de chirurgie pediatrica", a spus Constantin Demian, purtatorul de cuvant al spitalului din Satu Mare.

Politistii au inceput o ancheta si in urma unei expertize psihiatrice, se va stabili daca mama avea discernamant sau nu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI