Close sidebar
Close sidebar

Gest emotionant al lui Andrei Paunescu in amintirea lui Vasile Mardare, cantaretul decedat la 47 de ani: "Putem face un gest pentru ca familiei sa-i fie mai usor!"

Cantaretul de muzica folk Vasile Mardare a murit la 47 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Nascut pe 29 decembrie 1970 la Botosani, Vasile Mardare a incetat ieri din viata, la doar 47 de ani, dupa o lunga suferinta. Vasile si-a facut debutul in muzica mare la doar 14 ani, in 1984, cand apare pe scena Cenaclului Flacara. Ulterior, infiinteaza formatia Pro Folk, dar isi continua si cariera solo, lansand melodiile "Aceeaşi floare”, "Cuplu tăcut”, "Amintiri” sau "La despărţire”.

Cu doar o zi inaintea decesului, Mardare- casatorit si tata a doi copii- sustinuse un concert la Giurgiu, pe terasa unui restaurant, regretatul artist avand programata o alta cantare, la Timisoara, pe 10 mai, alaturi de Mircea Bodolan. In incercarea de a sprijini familia prietenului sau, Andrei Paunescu, fiul marelui poet Adrian Paunescu, a facut un apel public: 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Nu mai putem face nimic pentru a-l avea lângă noi pe VASILE MARDARE, colegul şi prietenul nostru. Dar putem face un gest pentru ca familiei să-i fie mai uşor în aceste clipe cumplite în care, în loc să ne pregătim pentru următoarele spectacole, ne pregătim de înmormântare.

Artistul (născut în 1970), plecat de foarte tânăr din Coţuşca Botoşanilor, care a intrat în lumea mare a folkului ca reşiţean, la Cenaclul Flacăra, a colindat mereu, căutându-şi liniştea peste tot, şi în Germania, şi în casa Păunescu de la Bucureşti, şi în Elveţia, şi la Calafat, şi la Giurgiu, şi la Timişoara, şi la Corbeanca, în toate locurile unde a locuit, a cântat sau a muncit. N-a găsit-o niciodată.

Cine poate da un semn de sprijin, să ia legătura cu Gabi Gabriela Cristina Curut, care se ocupă de cele creştineşti, la Timişoara: GABRIELA CRISTINA CURUT, IBAN: RO50RZBR0000060003395560, Raiffeisen Bank", a scris Andrei Paunescu pe Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI