Close sidebar
Close sidebar

Gest emoționant făcut de un șofer de TIR din Cluj. Și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul drumului

O cerere în căsătorie neobișnuită a avut loc în drum, în plin trafic. Un tânăr din Bunești, județul Cluj, șofer de camion, a blocat circulația timp de câteva minute pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Laura Macovei,

Gest emoționant făcut de un șofer de TIR din Cluj. Și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul drumului

[Sursa foto: Protv]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul nu a fost singur în acest plan, astfel că mai mulți colegi au luat parte și l-au ajutat, lipind pe mașinile lor pancarte pe care scria  „Vrei să fii soția mea?".

Scene emoționante în plin trafic

S-au așezat cu toții pe marginea drumului. Cu ajutorul unei prietene care se afla cu iubita lui în mașină, tânărul a știut exact momentul în care iubita sa își va face apariția.

Citește și: Mai mulți români au fost prinși la furat în Belgia. Greșeala care i-a dat de gol

În acel moment, toate camioanele au blocat drumul și a urmat întrebarea-cheie, la care tânăra a răspuns emoționantă, dar convingătoare, cu un „ DA ”.

Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism

Seria nenorocirilor pe E 85, în Neamț, continuă. Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu o mașină.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accident grav, în județul Neamț. Un TIR s-a r

Citește și: Declarațiile lui Costi Ioniță despre Andrew Tate. „A salvat viețile a sute de milioane de băieței”

ăsturnat după coliziunea cu un autoturism. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 7 dimineața.

Trei persoane au fost implicate în accident, doi dintre ei, un bărbat de 28 de ani și unul de 46 de ani, având nevoie de îngrijiri medicale.

„În timp ce un conducător auto de 28 ani din Suceava conducea un autovehicul pe DC 52, ajuns în intesecţie (cu E 85- n.red.),  nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion ce tracta o semiremorcă şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului au rezultat doi răniţi“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI