Close sidebar
Close sidebar

Gestul emotionant facut de un barbat pentru un caine fara stapan. Primarul orasului l-a premiat pentru asta

Gestul unui barbat a devenit viral pe retelele de socializare, dupa ce imaginile surprise de o camera de supraveghere din orasul turc Giresun au fost publicate pe internet. Barbatul trece pe langa un caine fara stapan care statea in frig.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

I-a dat mancare, l-a mangaiat, apoi s-a dezbracat si l-a acoperit cu geaca lui. Un lucrator de la o frima de securitate a vazut momentul pe camera de supraveghere si a postat imaginile pe o retea de socializare. Imaginile au devenit virale imediat, relateaza gandul.info.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Primarul orasului Giresun l-a premiat pe barbat pentru gestul sau: “Daca nu-i dadeam geaca, m-ar fi mustrat constiinta. In timp ce noi stam acasa la caldura, ei stau afara, in frig”, a spus el pentru publicatia The Dodo.

Sursa foto:twitter.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI