Veronica Yoselin Martinez Macias, în vârstă de 24 de ani, a declarat că Max are noduli pe tot corpul. Câinele Husky este bolnav de cancer. Tânăra a început să vândă brioșe la o tarabă din Piața Zaragoza, în Hermosillo, un oraș din statul Mexican Sonora, pentru a strânge bani.

Gestul impresionant făcut de Veronica: vinde brioșe ca să își poată salva prietenul

Veronica l-a adoptat pe Max doar în umră cu câteva săptămâni, de la un bărbat care i-a vândut mamei ei câteva păsări.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

„Am descoperit că avea un nodul la gât. L-a tratat medicul veterinary, care a spus că a fost vorba despre o infecție. Nodulul s-a micșorat, dar apoi am descoperit că, de fapt, are astfel de nodule pe tot corpul”, a spus fata.

Familia tinerei l-a dus pe câine la veterinar, iar acesta i-a recomandat o biopsie. Veronica s-a apucat, astfel, de vândut brioșe pe străzi, pentru a putea acoperi costurile îngrijirilor de care are nevoie Max.

Citeste si: Botoşani: Un bărbat a murit după ce ar fi fost lovit cu pumnii în cap de un tânăr, în urma unui conflict; suspectul este audiat de poliţişti

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Am plătit 16 lire sterline pentru vitamine și 49 de lire sterline pentru biopsie. Am și economii, pentru cazul în care trebuie să îl duc la veterinar”, a mai spus tânăra.

Veronica Yoselin Martinez Macias așteaptă acum rezultatele biopsiei. Weekendul trecut, fata a făcut 200 de brioșe, pe care le-a vândut pe stradă.

Gestul impresionant făcut de Veronica

„Va avea nevoie de chimioterapie ca să scape de noduli, dar doctorul veterinar încă nu ne-a spus exact de ce tip de chimioterapie va avea nevoie, mai exact”, a mai spus femeia.

Citeste si: Povestea impresionantă a unui meșter care creaază mese 3D pentru a merge din nou

Patrupedul suferă de neoplasm – o creștere anormală de țesut ce poate forma tumori maligne. Max o ajută și el pe stăpâna lui în strângerea de fonduri. Câinele Husky se plimbă cu o pancartă cu un mesaj care să atragă clienții la brioșe.

Citeste si: Coronavirus. Nostradamus a prezis virusul ucigaş? Cum era numit în scrierile sale


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si