Close sidebar
Close sidebar

Gestul incredibil facut de Avicii inainte sa moara! N-ai fi crezut asa ceva!

Dj-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie, la doar 28 de ani. Artistul avea pancreatita acuta si grave probleme cu alcoolul. Insa, parca a simtit ca sfarsitul este aproape, asa ca a facut un gest demn de admirat.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici pana la aceasta data cauza mortii nu s-a stabilit cu siguranta. Desi avea grave probleme de sanatate, familia DJ-ului sugereaza ca acesta s-ar fi sinucis. Rudele spun ca acesta "nu putea merge mai departe" si isi cuta pacea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Presa din Marea Britanie a dezvaluit ca inainte sa moara artistul a donat milioane de dolari in scopuri caritabile. El a motivat de multe ori ca nu il intereseaza banii si detinea o avere de peste 85 de milioane de dolari.

A donat unei organizatii suedez un milion de euro, iar altadata si-a donat toti banii de la concerte pentru aceleasi scopuri caritabile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI