Românul se pare că a insistat să aibă o ultimă întâlnire cu fosta sa parteneră, întrevederea având loc sub pretextul că acesta își dorește să-i returneze mai multe obiecte personale, notează  jurnaliștii de la L’Edicola del Sud.

Citește și: O româncă din Canada își caută cu disperare familia naturală: „Aveam cinci frați în momentul nașterii mele”

În momentul în care femeia a ajuns la întâlnire, aceasta și-a dat imediat seama care erau intențiile reale ale românului în vârstă de 35 de ani.

Gestul neașteptat făcut de un român. I-a cerut fostei iubite să se mai întâlnească încă o dată, apoi i-a furat mașina

Bărbatul i-a luat fostei iubite cheile de la mașină și a fugit

Mai mult, bărbatul s-a comportat violent și a amenințat-o pe femeie ca să-i dea cheile autoturismului. Atunci când a fost refuzat, românul a devenit și mai agitat, ba chiar a recurs și la violență fizică: a început să o tragă pe femeie de mână până în momentul în care a reușit să-i sustragă cheile de la mașină, după care a fugit de la locul întâlnirii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Casa de 5.000 de euro pentru care oamenii se luptă să o obțină. Cum arată proprietatea cu etaj din Italia

Martorii de la fața locului au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Carabinierii, care au ajuns rapid la locul faptei, au pornit în urmărirea românului în vârstă de 35 de ani și au reușit să-l oprească. Arestarea a avut loc la scurt timp după ce au plecat pe urmele sale.

Gestul neașteptat făcut de un român. I-a cerut fostei iubite să se mai întâlnească încă o dată, apoi i-a furat mașina

Citește și: Pescarul care a devenit erou, după ce înotat 20 de metri fără vestă de salvare. A salvat o tânără de la înec

Autoturismul personal al femeii a fost recuperat și restituit proprietarei. În schimb, românul în vârstă de 35 de ani va trebui acum să răspundă în fața legii pentru faptele sale.

Citește și: Alertă MAE- S-a emis Cod Roșu de caniculă pentru românii care călătoresc în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si