Close sidebar
Close sidebar

Gestul șocant făcut de Michael în public. Mima dezbrăcat un act sexual cu pământul și frunzele

Michael Golsorkhi, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din North West England mima dezbrăcat un act sexual cu pământul și frunzele din jurul lui în văzul tuturor. Michael a fost arestat după ce mai mulți trecători au reclamat comiterea unor acte sexuale nejustificate în public.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gestul șocant făcut de Michael în public

Bărbatul mima actele sexuale cu pământul și frunzele chiar pe stradă, în văzul tuturor. O familie care servea cina la terasa unui hotel a surprins întreaga scenă șocantă, conform Curții Magistraților din Stockport. Michael a stat ascuns în tufișuri timp de zece minute și a ieșit abia la îndemnul polițiștilor, care i-au cerut să se predea. Michael Golsorkhi a recunsocut că a comis o faptă foarte gravă în public și a spus că a consumat substanțe halucinogene.

Citeste si: Iohannis: "Efectele toxice ale guvernării din ultimii ani au fost resimţite de fiecare român"

Mima dezbrăcat un act sexual cu pământul și frunzele

„A luat o combinație de substanțe interzise și alcool și a ajuns într-o stare foarte ciudată”, a precizat avocatul Neville Warburton, conform Daily Mail.

Se pare că bărbatul nu a fost conștient în mometul comiterii faptei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Bărbat terorizat de liderul interlopilor din Timișoara după ce a câștigat o sumă uriașă la păcănele

„Angajații de la hotel l-au întrebat dacă se simte bine, dar el era într-o stare destul de groaznică. Nu își amintește nimic legat de comportamentul descris.

Când a fost luat la întrebări, a fost oripilat când i s-a spus ce s-a întâmplat. Numai când a analizat mai bine situația a acceptat-o”.  a adăugat Neville Warburton.

Citeste si: Cea mai bătrână femeie din lume a murit la vârsta de 123 de ani

Michael Golsorkhi a fost arestat, în urma faptelor comise, și condamnat la opt ani de închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI